tiistai 20. helmikuuta 2018

Hei, me muutetaan!

Nämä muuttolaatikot ovat edelliseltä
kerralta,mutta tuskin niitä on nytkään
vähempää.
 

Näin siinä kävi, otamme askeleet kohti uutta kokemusta. Limonar on kaunis ja rauhallinen kaupunginosa keskustasta linja-automatkan päässä eikä kävelymatkakaan ole hyväjalkaiselle mahdoton.

Osa tavaroista on jo pakattu ja muuttofirma tulee hommiin huomenna. Olen yllättänyt itseni ja pessyt verhot ja villamatotkin. Ne on kiva viedä uuteen kotiin puhtaina ja pölyttöminä.  Ikeaan jouduin tekemään kaksi reissua, kun ekan reissun puolivälissä ostoslistani mystisesti katosi ja parvekkeen ulkovalo jäi ostamatta. Uuteen kotiin tarvitaan huima määrä lamppuja lisää, yhteensä kahdeksan. Onneksi niidenkin asennus, samoin kaikkien huonekalujen kasaus ja hyllyjen/taulujen kiinnittäminen on muuttofirman huolena.

Täällä ovat lähes kaikki yllyt  tyhjillään, samoin osa kaapeista, osa tauluista on riistetty seiniltä ja pöydät ovat ilman liinoja - kuppi kilahtaa ikävästi lasipöydälle.. Kun pestyt matot ovat rullalla somistavat lattioita vanhat stoppfiltit, mattojen alla olleet liukuesteet jotka ovat matkalla roskiin.

Keittiön kaapit jätän suosiosta muuttofirman pakattaviksi. Samoin kaikki lasit, kupit ja lautaset. Silloin vastuu niistä on heillä, jos jotakin menee rikki. Itse olemme pakanneet lähinnä liina- ym. vaatteita, takkeja sekä kenkiä että papereita ja kirjoja.

Pesukone on jauhanut keittössä koko aamun ja seuraavaksi koneeseen menevät viimeiset verhot. Kun vielä malttaisi odottaa huomiseen. Tämä on jännempää kuin jouluaatto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluaisitko kommentoida tähän jotain?