perjantai 1. toukokuuta 2015

Arvaa onko vesivahingoille tehty jotain

Vesivahingostamme on nyt kuukausi. Mitä on tehty? Kuudennessatoista kerroksessa on poistettu kerroksen huoneistokohtaisten putkien ja vesimittarien edestä ovi. Se retkottaa seinän vieressä muutama tiilenriekale poskessaan. Itse asiassa, ovi, jonka luulin olevan sähkökaappi, olikin onneksi vesimittarien kaappi.

Seinämme alkaa pikkuhiljaa kuivua. Käytävässä pidämme edelleen ovia auki, sillä keittiön oven takaa ja alakaapeista tunkee välillä voimallista kosteaa sementin tuoksua. Onneksi kelit kuivuvat ja lämpiävät, kuivuminen varmaankin tehostuu.

Mutta siinä kaikki taitaa ollakin. Kysyimme taloyhtiön hallituksen puheenjohtajalta mitä vesivanhingolle tullaan tekemääm ja saimme vastauksen, että siitä meidän täytyy keskustella vuokraisännän kanssa. Siltä suunnalta ei ole kuulunut halaistua sanaa, vaikka olimme informoineet häntä.

Siis odotellaan. Niin, ja odotellessa otetaan viileitä suihkuja. Olemme sitä mieltä että molempien suihkujen sekoittajat ovat rikki. Toisesta tulee nyt vain viileää vettä, toisesta lähes sopivaa, kun siitä ennen tuli aivan liian kuumaa. Siis ei rikki?  Todennäköisesti se on, ja sitä mieltä oli putkimieskin. Mutta vahtimestari valisti meitä siitä, että talon kuumavesitermostaatti on rikki, putkistoon johdetaan nyt vain 40 asteista vettä. Siis, että senkin korjaantumista vain odotellaan, sillä vuokraisäntä ei halua tässä vaiheessa hankkia uusia sekoittajia, jos ne vaikka eivät olisikaan rikki.

Ensi viikolla, jos suihkuveteni on kylmää, johtuu se vain minusta. Silloin olen todennäköisesti unohtanut laittaa kuumaveden lämpiämään siellä Päijänteen rannalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluaisitko kommentoida tähän jotain?