sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Fuengirolassa


 

Vietimme  mukavan rupeaman Fuengirolassa.Viime perjantaihin kuului mm. ilta Bar/Restaurante Karibussa, jossa esiintyi Kim Floor Tarmo Laakson kanssa. Kiitos teille! Musiikki oli hyvää, tunnema kiva.

Kun odottelimme ohjelman alkamista ja käynnissä olleen tietokilpailun tulosten selviämistä, totesimme baarin olevan täpötäynnä meitä suomalaisia. Keski-ikä oli jos mahdollista vielä meidänkin ikäämme enemmän. Niin montaa suomalaista en ollut nähnyt samassa tilassa sitten syyskuun lennon eli puoleen vuoteen. Jossain vaiheessa mies sanoi minulle: Muistuta minua, jos unohdan,  minä en halua asua Fuengirolassa.

Niin, jostain syystä osa tämän maan viehätyksestä on asua espanjalaisten ympäröimänä, keskellä normaalia kaupunkielämää, jossa on muitakin kuin "lomalaisia" ja yrittää ymmärtää mitä ihmiset sanovat ja kommunikoida heidän kanssaan. Suomenkielikylpy oli kuin kylmää vettä niskaan. Siis meille, ei varmaan läheskään kaikille. Luulen, että tietokilpaluun osallistumaan tulleet tunsivat olonsa kovin kotoisaksi. Onneksi me olemme erilaisia - onneksi se on luvallista.
 Illan aikana kuulime mm. Leonard Cohenin kappaleita. Hän sattuu olemaan yksi ehdoton suosikkini ja Kimin ääni sopi tulkintaan erinomaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluaisitko kommentoida tähän jotain?