perjantai 14. helmikuuta 2014

Hyvää ystävänpäivää!

Kai sitä voi toivottaa näinkin. Tässä leike tämän päivän netti-Hesarin etusivun mainoksesta.  Katseeni kiinnittyi tuohon kananpojan minuuttipihvien hintaan. Voi hyvä Sylvi!

Täältä saa tarjoukessa silmiesi edessä fileeksi leikattua todella tuoretta kanan rintaleikettä hintaan noin 3 euroa kilo!  No, normaalihinnallakaan ei päästä lähelle suomalaista valmiiksi pakattua tuotetta. Sinänsä täytyy sanoa että Kariniemen broileria minullakin on Suomessa tapana ostaa. Tuotetta en moiti, vaan hintatasoa.

Mutta, sortuisin aivan varmasti tuohon Fatzerin Siniseen - niinhän minä aina teen. Sehän on niin hyvää, ettei millään jouda boikottiin. Mutta täällä sitä ei valitettavasti näy kuin hyvien ystävien tuomana tuliaisena.

Onneksi yhtä kotimaan ja jopa oman kotikunnan tuotetta saa täältä niin kaupasta, lehtikioskista kuin elokuvateatterinkin karkkimyymälästä: ISOPepe! Lehtikioskissa se maksaa 80 centtiä, elokuvateatterissa 50 centtiä, niin kappale tietenkin. En muista mikä hinta on kotona, mutta aina silloin tällöin sitä on saatava.

Hyvää Ystävänpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluaisitko kommentoida tähän jotain?