torstai 30. tammikuuta 2014

Rankkaa juhlintaa


61v juhlintaa neljän miehen kanssa. Aviomiehen, Vilho-koiran ja kahden putkimiehen kera. Ja kuten kaikkien juhlien jälkeen, tulee tästäkin emännälle siivottavaa.

Ei ole sikailtu eikä ryypätty, mutta molemmat kylppärit saa tämän jälkeen pestä. Keittiössä ei ole vielä käyty, joten en tiedä mikä siivo sinne tulee. Onneksi tänään oli siivouspäivä, niin saatoin kutsua vieraat siivottuun kotiin. Oli puleerattu ammeet ja pesty lattiat.

40-vuotiaassa talossa on vanhat putket, ja kuulemma todella ohuet, kallistusta liian vähän - mutta mustaa moskaa sitä enemmän. Ja kaikki tiivisteet ajan syömiä. Ei ihme etten "kodin putkimiehellä" ole päässyt kuin väliaikaiseen tulokseen. Nyt on ikkunat auki ja vasta pari "minkin" kokoissta tukkoa kuskattu roskiin. Hyvä siitä tulee.

Aamupäivällä nautimme viikkosiivouksen välissä pikkolon kuoharia auringossa parvekkeella. Nyt taitaa siivouksen jälkeen aueta punkkupullo. Jotain voimakasta aromia.

Onneksi niitä syntymäpäiviä juhlitaan ystävien kera ruokailun merkeissä vasta huomenillalla "välipäivänä". Miehellä tulee nimittäin 61 v. täyteen 1.2.

ps. Putkimiehille ajattelin kuitenkin tarjota lasilliset kuoharia ennen lähtöä. Täytyyhän sitä malja kohtottaa - puhtaille putkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluaisitko kommentoida tähän jotain?