torstai 2. tammikuuta 2014

Positiivista ja negatiivista kokemusta Grouponilta

Ensin positiivinen kokemus

Kerroi joku päivä sitten ostaneeni Grouponilta 15 käyntikertaa uimahalliin. Lupasin kertoa käyttökokemuksia. Ihan positiivista.

Vajaa 6 km matka kävellen ja linja-autolla vei henkilöautoon tottuneelta aika kauan. Googlemapin reittihaku lupasi henkilöautolla 10 minuuttia ja julkisilla kulkuneuvoilla yli 40 minuuttia. Ehkä sekään ei ihan riittänyt. Mutt aikaahan minulla on.

Ojensin tiskillä Grouponilta saamani kupongin. Ihmeekseni asia oli ihan selvä, täytin vain kaavakkeen jossa kysyttiin henkilötiedot, Nie-numero ja pyydettiin passia tai ajokorttia näytille varmennukseksi.

Tilat olivat siistit. Pukuhuoneessa suljettavat lokerikot, johon sain mahtumaan myös vaatteni. Samassa tilassa olivat wc:t,  suihkukopit ja tila hiusten kuivaukseen ym. Itse hallissa oli muistaakseni 6 rataa, kaakeloidut seinät ja lattiat. Yksi valvoja, joka piti huolen, että kävin suihkun alla ennen altaaseen menoa. Altaalla täytyi käyttää tietenkin uimapukua ja uimalakkia. Ja sitten uimaan.

En mitannut aikaa kellosta, mutta aloitin rauhallisesti, uin ehkä 1100 m. Altaaseen pulahtaessani joku enempi kilpauimarin oloinen nuori mies oli viereisellä radalla, hänen lopetettuaan koko allas oli käytössäni.

Lupasin itselleni mennä ensi viikolla uudelleen. Kuponkini on voimassa puoli vuotta, mutta tavoitteeni on saada 15 kertaa täyteen ennen hiihtolomalle lähtöäni reilun 2 kk kuluttua.

Sitten toivomisen varaa

Meidän lattiamme kaipaavat joka aamu lakaisun ja pyyhkimisen kostealla. En todellakaan ole siivousintoilija, mutta näiltä kivilattioilta näkyy aamuauringossa joka ikinen koirankarva - ja meillä niitä näyttää olevan aivan tuhottomasti. En todellakaan haluaisi aloittaa jokaista aamua harjaamalla ja moppaamalla. Siis robotti-imuri! Vau! Sellainen on (tarjous päättyy tänä iltana) juuri nyt Grouponilla. Ja taas yli 50 % tarjoushintaan, ilmaiseksi kotiin kuljetettuna.. Voi vaikka mitä ihania ominaisuuksia ja lisävarusteita yhteishintaan 199 euroa. Ei kun tilaamaan. Mutta...
Jostain syystä katuosoitteemme ei järjestelmälle kelpaa, vaikka tämä on suht tunnettu, suht iso katu Málagassa. Kirjoitusasun olemme tarkistaneet joka asiakirjasta, siinä ei ole virhettä.
Ja tarjous umpeutuu klo 23.59. Katsotaan miten tarina päättyy. Toivon vielä että hyvin, sillä löysin palvelun sivulta sähköpostilinkin, jota kautta apua pitäisi löytyä. Siis, kerron myöhemmin onnistuinko saamaan himoitsemani robotti-imurin. noin 500 euroa en ole siitä valmis maksamaan, mutta tuo karvan alle kaksisataa olisi mennyt pirtaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluaisitko kommentoida tähän jotain?